frajerke konci viazanost na mobilny internet od t-mobilu, ale kedze uz nepotrebuje mobilny internet mat na notebooku, chce nejake dsl mat doma.... nemam prehlad ake su ceny a kvality pripojenia jednotlivych poskytovatelov, preto by som potreboval poradit, respektive ona...
poziadavky su... optimalna rychlost staci do 2 Mb/s, moze byt aj obmedzenie, kedze net pouziva takmer len na skolu a na mail, pripadne surfovanie a komunikaciu prevazne icq, ale aby nebol zasa prilis pomaly, co v dnesnej dobe uz asi ani nie je. tiez by mal byt stabilny, nie aby vypadaval dva krat do dna a nekolisala rychlost. potom asi to hlavne, ide aj o cenu, keby bolo na mne poradil by som jej dsl od t-comu, ale hovorim... nemam prehlad v cenach, mozno je vela lacnejsich moznosti
lokalita - Žilina
za odpovede dakujem
_________________ PC -- MB: ASRock P4V88+, CPU: Intel Celeron 2.4@2.6 GHz, RAM:256+512MB, GeForce FX5200 128MB, 200GB HDD, DVD-RAM LG GSA-4163b
NB -- HP Pavilion dv6940
Ut Jún 09, 2009 5:55 pm
Kl3p_co. miDDle tuner
Založený: 19 Nov 2006 Príspevky: 818 Bydlisko: Trnava->Zuoz
Najlepšie je jednoznačne chello, a potom som počul niečo, že orange fibernet je super, ale neviem nič presnejšie
Ut Jún 09, 2009 7:15 pm
yankee starter tuner
Založený: 27 Aug 2006 Príspevky: 425
ale fibernet je optika nie? tam by bol problem s dostupnostou, no opytam sa jej, co povie na to chello, viete mi povedat aj ci je spolahlive?
_________________ PC -- MB: ASRock P4V88+, CPU: Intel Celeron 2.4@2.6 GHz, RAM:256+512MB, GeForce FX5200 128MB, 200GB HDD, DVD-RAM LG GSA-4163b
NB -- HP Pavilion dv6940
St Jún 10, 2009 4:59 pm
Kl3p_co. miDDle tuner
Založený: 19 Nov 2006 Príspevky: 818 Bydlisko: Trnava->Zuoz
určite, všetci známi majú chello a nevedia si to vynachváliť, a servis majú ževraj tiež špičkový, takže tak.Ja bohužiaľ chello nemám, lebo ho ešte v tej štvrti TT, kde máme dom, nezaviedli...
St Jún 10, 2009 8:50 pm
PeTo starter tuner
Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 399 Bydlisko: Bratislava
Ja mám chello už asi cez 4. rok a v pohode. Keď vypadla sieť tak som im zavolal a na druhy deň tu bol technik s meračom a zisťoval, najdlhší výpadok som v tedy mal, 3 dni tuším. Ale inak si pamätám dokopi že boli 2 max 3 výpadky za 4 roky a aj to bol jeden sabotáž, prerezal niekto káble, raz bola strata signálu. Chello mame net, telefon aj digi TV. Spokojnosť nadmieru.
Ping je super, žiadne padanie hier, proste nič, keď ja padám zo servera tak na 99% padne somnou aj server asi tak. Mojim pripojením to nikdy nieje.
Teraz som len tak dal na DSL.sk pingmeter 3x po sebe
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo
predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 14 ms.
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 10 ms.
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 6 ms.
E-mailovu adresu mam od chella, inú ani nepoužívam, spam som ešte v živote nedostal za tie 4 roky, aj to majú dosť slušne spravené.
Rozmýšľal som aj na Fibernetom lebo mám kábel vedený na poschodie, ale nejak sa mi už prechádzať nechce keď som s týmto spokojný
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre